top of page

Rólam

Hónapokig halogattam mit is írjak ehhez a részhez. Már a teljes weboldal indulásra készen állt, csak ez az egy kis menüpont volt üresen hosszú ideig. Persze írhatom, amit mindenki, hogy a fotózás az életem, szeretem a munkám, de ezt nyilván tudjátok. Szóval úgy döntöttem egy rövid helyzetjelentést írok ide, hol is tartok éppen.

Már több mint 5 éve foglalkozom az oldalon található különféle fotózásokkal, jellemzően portré-, termék-, kisállat-, gasztro-, rendezvény-, werkfotózással, de igazából nincs olyan téma amit ne csinálnék szívesen. Megnyitottam a saját kis fotóstúdiómat amire nagyon büszke vagyok és imádom az utolsó apró kellékig.

Egyre több emberrel dolgozok együtt, akik segítik a munkámat, így ezúton is köszönet az összes sminkesnek, fodrásznak, stylistnak, modellnek és asszisztenseknek akikkel valaha együtt dolgoztam. Ők persze nem csak nekem segítenek, hanem Nektek is, hogy jobban érezzétek magatokat egy-egy fotózás során.

Sokan úgy jönnek el, hogy még sosem voltak fotózáson és izgulnak amiatt, hogy majd nagyon rágörcsölnek. Sokszor kérdezik, hogy ugye segítesz majd? Hát persze! Ez egy közös munka, ahol megvalósítjuk a Te elképzelésedet meg ha engeded egy picit az enyémet is. Segítünk a pózolásban, igazgatjuk a hajadat, sőt igyekszünk a műmosoly helyett valódi, őszinte nevetést kicsikarni belőled.

Keress bizalommal!

Klajkó Tímea

klajkotimi@gmail.com

bottom of page